TOPUL CELOR MAI APRECIATE ȚĂRI PENTRU SEJURURI FĂRĂ VIZĂ DE SCURTĂ DURATĂ

23.06.2015
 

Cîteva zile libere de la serviciu pot fi petrecute frumos, dacă alegem o destinaţie potrivită. Mercury Research a întocmit topul celor mai apreciate ţări pentru sejururi de scurtă durată.

 

În fruntea clasamentui s-a situat Italia (regim fără vizepașaport biometric), cu numeroase recomandări din partea turiştilor.

 

Pe locul doi sunt insulele din Grecia (regim fără vizepașaport biometric). Aici, oamenii sînt atrași de frumusețea peisajelor, dar și de prețurile rezonabile.

 

Top trei este completat de Finlanda (regim fără vizepașaport biometric). Această ţară nordică este apreciată pentru parcurile, muzeele, bisericile, dar și monumentele istorice.

 

În clasamentul celor mai apreciate ţări pentru vacanţe de scurtă durată urmează Austria (regim fără vizepașaport biometric), iar pe locul cinci este Portugalia (regim fără vizepașaport biometric).

 

În top au mai fost incluse Cehia (regim fără vizepașaport biometric), Muntenegru (regim fără vizepașaport biometric), dar şi Bulgaria (regim fără vizepașaport biometric). Ţara vecină, România (regim fără vize – pașaport biometric) , a fost plasată pe locul 24 dintre cele 111 destinaţii turistice propuse.

 

Cel mai puţin apreciată ţară pentru o mică vacanţă este Ucraina (regim fără vizepașaport simplu sau biometric), din cauza tensiunilor din est.

 

Studiul, la care au participat rezidenţi din 24 de ţări din întreaga lume, a fost realizat în prima jumătate a anului 2015.

 

Lista țărilor care pot fi vizitate fără vize pentru deținătorii pașapoartelor moldovenești poate fi găsită AICI.

 

 

 

Sursa: publika.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.