TURCIA VA PRIMI TURIȘTI ÎN SEZONUL ESTIVAL: ÎN CE CONDIȚII

16.03.2021

 

 

Ministerul Turismului din Turcia a anunțat că nu va solicita dovadă de vaccinare pentru turiști. La mijlocul lunii viitoare, autoritățile vor stabili dacă vor mai fi cerute rezultate negative la teste anticoronavirus.


„Noi nu vom solicita paşapoarte de vaccinare din partea turiştilor internaţionali care vin la noi în ţară”, a spus ministrul turc al Turismului, Mehmet Ersoy, care a făcut anunțul la postul ITV și a asigurat că îi va primi pe turiștii britanici „cu braţele deschise”, potrivit Mediafax.

 

După 15 aprilie, autorităţile turce vor stabili dacă turiştii străini vor mai trebui să prezinte rezultat negativ la teste anti-Covid-19 la frontiera Turciei.

 

„Noi avem proceduri vamale de nivel mondial, care asigură că riscul transmiterii virusului va fi redus în timpul călătoriilor în Turcia”, a mai spus Mehmet Ersoy.

 

Grecia va primi din mai turiști vaccinați împotriva COVID-19, care au un test negativ sau au dobîndit anticorpi în urma unei infecţii cu noul coronavirus, potrivit anunțului făcut de autoritățile elene în urmă cu aproape o săptămînă.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.