TURIŞTII AU NOMINALIZAT CELE MAI BINEVOITOARE AEROPORTURI DIN LUME

Foto: copenhagen-denmark.info

Utilizatorii portalului Skyscanner au apreciat lucrul aeroporturilor Europene.

 

Ca fiind cel mai binevoitor a fost recunoscut aeroportul din Copenhaga. În lista celor mai binevoitoare au intrat aeroporturile din Аmsterdam, Stocholm, Barcelona şi Frankfurt.


În rezultat, din cele cinci aeroporturi britanice, patru au intrat în numărul celor mai grosolane, inclusiv Heathrow. Cel mai grosolan a fost declarat aeroportul Luton din Londra, iar aeroportul din Edinburg a fost recunoscut drept cel mai binevoitor dintre aeroporturile britanice. Aeroporturile Irlandei de Nord Belfast International şi Belfast City i-au frapat pe vizitatori prin şarmul şi ingeniozitatea angajaţilor. Ele au ocupat locurile patru şi cinci în lista celor mai binevoitoare.


Cel mai grosolan aeroport european a fost numit al doilea, ca mărime, aeroport al Europei – Charles de Gaulle din Paris, care deserveşte 60 mln. pasageri pe an. Printre grobieni figurează şi aeroporturile Moscovei, Istanbulului şi Madridului.


Vom menţiona, că sondaje asemănătoare au fost efectuate expres pentru aeroporturile italiene. Cel mai „puţin amabil” aeroport italian s-a dovedit a fi Fiumicino din Roma. Pe locul doi în lista neagră stă aeroportul Ciampino din Roma. Pe locul trei – aeroportul milanez Malpensa. Urmează aeroporturile din Palermo Falcone şi Borcellino, şi aeroportul din Florenţa.


Cel mai binevoitor aeroport italian a fost recunoscut aeroportul din Veneţia. Rezultate bune au aeroporturile din Bolonia, Turin, Brindizi şi Trevizo.

 

Sursa: euromag.ru