TURIŞTII AU NUMIT CEL MAI BUN ORAŞ DIN LUME ÎN 2012

03.05.2012
Foto: cateringconsulting.ru

Capitala britanică a devenit cea mai bună destinaţie turistică, depăşind chiar cele mai atractive metropole pentru turişti, cum ar fi Paris şi New York, scrie ”Metro”.

 

Conform rezultatelor unui sondaj de opinie, efectuat printre mii de turişti de către popularul portal ”TripAdvisor”, Londra a fost numită cel mai bun oraş pentru a fi vizitat, în 2012.

 

"Capitala Regatului Unit a fost recunoscută drept cea mai bună destinaţie turistică de către cel mai competent grup din acest punct de vedere – de călătorii înşişi", a declarat reprezentantul oficial al ”TripAdvisor”.

 

În acest clasament, Londra a lăsat în urmă 25 cele mai bune atracţii turistice, inclusiv New York, Paris şi cîştigătorul de anul trecut – Cape Town. Această listă a fost întocmită în baza opiniilor a zeci de mii de turişti care au evaluat 440 de destinaţii din întreaga lume, relatează "TurInfo".

 

În clasamentul celor mai bune oraşe europene, oraşul rus Sankt Petersburg se plasează doar pe locul 15. Cu toate acestea, capitala de nord a Rusiei devine "tot mai populară în rîndul turiştilor". Pe această listă, Sankt Petersburgul a reuşit să devanseze Budapesta şi Viena.


Sursa: newsru.com

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.