Poşta
Înregistrare Aţi uitat parola?

TURIȘTII DIN RM VOR OBȚINE VIZE ÎN QATAR ÎN AEROPORT

16.08.2017
Turiștii din RM vor obține vize în Qatar în aeroport
 

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe al Statului Qatar, Ahmad Al-Hamadi, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.


Cei doi oficiali au examinat stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale în contextul marcării în anul acesta a 20 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Qatar şi au pledat pentru intensificarea dialogului politic, extinderea cooperării în domeniul comercial-economic, social şi cultural, precum şi consolidarea cadrului juridic bilateral. Un alt subiect discutat în cadrul întrevederii s-a referit la ultimele evoluții în regiunea Golfului Persic.

 

De asemenea, viceministrul Darii a salutat decizia autorităților qatareze de a permite intrarea cetățenilor Republicii Moldova în Statul Qatar pe bază de viză obținută la sosirea pe aeroportul din Doha.  

 

Sursa: moldpres.md

Publică un comentariu nou