TURIȘTILOR MOLDOVENI LE VA FI PERMISĂ INTRAREA ÎN MYANMAR ÎN BAZA VIZEI ELECTRONICE

13.08.2014
Foto: viza.md

Din septembrie turiștilor moldoveni le va fi permisă intrarea în Myanmar în baza vizei electronice.

 

Potrivit informaţiei Ministerului de Imigrare și Populație a ţării, sistemul e-viza la sosire a fost introdus la Aeroportul Internațional din Yangon. La prima etapă, aceste vize le vor fi eliberate numai turiştilor, iar cînd va trece perioada de testare, lista categoriilor de vize va fi extinsă.

 

"Vom începe prin folosirea sistemului de eliberare a vizelor de pe 1 septembrie. Viza electronică le va fi eliberată turiștilor din întreaga lume. Taxa pentru viză ar putea fimodificată",menţionează Aung Tiha, șeful Serviciilui de Imigrare a aeroportului.

 

Turiști străini vor trebui să depună solicitartea pentru viza electronică la Myanmar pe site-ul oficial al Departamentului de Imigrare și Populație a țării din timp, înainte de călătorie. Răspunsul ministerului și confirmarea eliberării documentului de călătorie trebuie să vină la adresa solicitantului pe parcursul săptămânii de la data depunerii cererii de viză. Confirmația trebuie să o scoateţi la imprimantă și să o prezentaţi la aeroportul din Yangon, odată cu pașaportul.

 

Potrivit presei locale, viza electronică va fivalabilă timp de 3 luni de la data confirmării și vă oferi dreptul de ședere în Myanmar pentru 28 de zile. Taxa de viză - 50 dolari SUA.

Sursa:elevenmyanmar.com
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.