UN MOLDOVEAN LUPTĂ PENTRU TITLUL DE CEL MAI BUN DANSATOR DIN UCRAINA! AFLĂ CINE E – VIDEO

29.10.2012
Foto: perfecte.md

Un moldovean face furori în ringul de dans din Ucraina. Iulian Țurcanu, un tînăr din Chișinău, a intrat în primii 20 de concurenți într-un show televizat dedicat dansului.

 

Acum, acesta va trebui sa lupte pentru titlul de cel mai bun dansator al Ucrainei.


Iulian are 23 de ani, iar mai mult de jumătate de viață și-a petrecut-o în pași de dans. Spune ca nu-și poate imagina viața fără asta. Așa că, imediat ce a aflat de concurs, nu a ezitat să meargă la casting. Din aproape 50 de mii de participanți a fost ales, iar acest dans l-a adus printre cei 100 de concurenți care merg mai departe.

 

Au urmat săptămîni în care concurenții au fost supuși unor teste grele. Au trebuit să se miște sub stiluri de dans foarte diferite. Membrii juriului nu au vrut să se lipsească de talentul moldoveanului, așa că au hotărît să-i admire mișcările mai departe în concurs.

 

Tînărul spune ca acum încep greutățile pentru el, dar crede în puterea mișcărilor sale.

 

Iulian este din Chișinău și face studii universitare în business și administrare. Din cei 20 de participanți, pe final va fi ales doar unul, iar în acest răstimp concurenții vor trebui să demonstreze că ei se mișcă cel mai bine.

 

Concursul este difuzat de o televiziune din Ucraina, astfel moldovenii nu îi pot urmări prestanța și nici nu îl pot vota. Concursul se află la cea de-a 5 ediție și descoperă cei mai talentați tineri dansatori.

 

Sursa: perfecte.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.