UN NOU MAGAZIN VIORICA COSMETIC ÎȘI DESCHIDE UȘILE ÎN CENTRUL COMERCIAL „UNIC” ©

21.06.2021

 

 

Vești bune pentru clienții „Viorica Cosmetic”, dar și pentru toți împătimiții ritualurilor de înfrumusețare.

 

Un nou magazin Viorica și-a deschis astăzi ușile în incinta Centrului comercial „Unic”, la etajul 1. Lider pe piața produselor cosmetice din R.Moldova, Viorica Cosmetic își surprinde și de această dată publicul prin noi produse și promoții tentante. Cu prilejul deschiderii unui nou magazin, producătorul oferă o reducere de 25% la tot asortimentul de produse, valabilă în perioada 18-20 iunie. „Viorica Cosmetic este lider pe piața de produse cosmetice din R.Moldova, fapt dovedit prin anvergura cu care se dezvoltă rețeaua de magazine, apariția produselor noi, extinderea pe piața europeană, CSI și SUA.

 

În 32 de ani de la înființare, zi de zi, echipa de profesioniști lucrează pentru a elabora produse sigure, naturale ce livrează un rezultat vizibil și efect de durată. Toate acestea în unison se bucură de succes și recunoștință în rîndurile clienților fideli, de aceea, ca să fim și mai aproape de publicul nostru astăzi marcăm deschiderea oficială a magazinului Viorica în centrul comercial Unic”, a menționat Diana Munteanu, manager dezvoltare magazine “Viorica”. Totodată, întrucît valorile companiei includ în sine conceptul «inspirat din natura», drept recunoștință mediului înconjurător, compania a lansat boxa de reciclare a ambalajelor cosmetice din plastic.

 

Reprezentanta „Viorica Cosmetic” a vorbit și despre produsele noi puse la dispoziția cumpărătorilor. „O premieră în portofoliul produselor Viorica este apariția cremei de mîini și a lăptișorului de corp din gama „Elixir floral”, cu aromă de trandafir. Ambele produse sînt concepute după o formulă sigură lipsită de coloranți și parabeni, oferind un efect hidratant de lungă durată. Viorica Cosmetic promite un sezon foarte plin, pregătim lansare de produse noi, dechiderea de magazin și surprize deosebite”, a mai relatat Diana Munteanu.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.