UN NOU MAGAZIN VIORICA COSMETIC S-A DESCHIS ÎN SECTORUL CIOCANA AL CAPITALEI ©

28.06.2022
 

Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.

Vizitatorii au fost surprinși cu reduceri de 25% la toată gama de produse, show muzical, înghețată și multă voie bună.

„Astăzi deschidem un nou moagazin din sectorul Ciocana din Chișinău. Ne bucurăm că au venit foarte mulți vizitatori mici, pentru că am făcut un eveniment anume pentru copilași, dat fiind faptul că luna iunie este luna copiilor. Produsele Viorica Cosmetic au la bază ingrediente naturale combinate cu experiență dermatologică. În sortimentul nostru sînt produse pentru îngrijirea corpului, tenului și a părului. L fel, avem un sortiment larg de parfumerie acît pentru bărbați, cît și pentru femei. Cu ocazia deschiderii acestui magazin, oferim 25% la tot sortimentul”, a declarat Lilia Tatarciuc, șef secția PR și Reclamă Viorica-Cosmetic.

Clienții prezenți la eveniment au salutat deschiderea noului magazin, menționînd că sînt mulțumiți de calitatea produselor Viorica Cosmetic pe care le folosesc de ani buni.

„Am o părere foarte bună. Nu mai cunosc pe altcineva care să producă cosmetică în R. Moldova. Consider că este foarte bună”, a spus o clientă Viorica Cosmetic.

„Foarte bune produsele. Le urăm succese în continuare, să crească în permanență”, a spus o altă vizitatoare a magazinului.

Noul magazin se află pe bd. Mircea cel Bătrîn 2/2 și își așteaptă vizitatorii de luni pînă vineri de la 8:00 pînă la 20:00

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.