UNUL DIN OASPEȚII DE ONOARE A LIPSIT DE LA ÎNTÎLNIREA PRIM-MINISTRULUI CU MOLDOVENII DIN NORDUL ITALIEI

01.10.2013
Foto: facebook.com

Recent, prim-ministrul, Iurie Leancă, s-a întîlnit cu moldovenii din Padova. Conform serviciului de presă guvernamental ,,reprezentanţii diasporei moldoveneşti s-au interesat despre integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, relaţia cu Federaţia Rusă, inclusiv despre restricţiile exportului de vinuri moldoveneşti în Rusia,,.

 

De menționat că unul dintre oaspeții de onoare ai evenimentului, domnul Nicolae Nucă, Consulul general al RM la Bologna, a lipsit subit atît la Padova, cît și la forul de la Veneția, sesiunile căruia urma să le modereze.

 

Reamintim că în ajunul vizitei premierului moldovean în Italia, Ministerul de Externe (MAEIE) al Republicii Moldova a delegat o comisie care a verificat activitatea consulară a dlui Nicolae Nucă, Consul General al Republicii Moldova la Bologna, după ce presa de la Chişinău a publicat materiale despre activităţile lui dubioase de la Consulatul General din Bologna.

 

Pînă în prezent, autoritățile Republicii Moldova nu au oferit comentarii despre scandalul de la Consulatul General al Republicii Moldova la Bologna.

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.