UTILAJE AGRICOLE NOI DE LA ATC-AGROTEHCOMERȚ LA MOLDAGROTECH-2023 ©

25.10.2023

 

 

Compania ATC-Agrotehcomerț a prezentat în mod tradițional la expoziția "Moldagrotech-2023", desfășurată la Centrul Expozițional Moldexpo, o gamă largă de utilaje agricole de la producători din diferite țări, inclusiv o serie de produse noi.

Aceste utilaje agricole vor prezenta un interes deosebit fermierilor moldoveni, deoarece se deosebesc prin calitate înaltă, performanță excelentă și preț accesibil. La expoziție a fost prezentată și tehnica mărcii Rostselmash, al cărui dealer oficial este ATC-Agrotehcomerț. Șeful departamentului vînzări al companiei ATC-Agrotehcomerț, Oleg Iarov, a amintit că ATC-Agrotehcomerț este un participant permanent al expoziției Moldagrotech, participă în fiecare an la această expoziție și de fiecare dată încearcă să prezinte ceva nou. "În acest an avem două produse noi. Este vorba despre o nouă combină agricolă de la Rostselmash, modelul T500. De asemenea, din acest an compania noastră a devenit dealer exclusiv al tractoarelor italiene McСormick. Tractoarele McСormick aparțin mărcii Argo Tractors și au o gamă largă de tractoare de pînă la 300 de cai putere", a declarat Oleg Iarov. Potrivit lui, în cadrul expoziției au fost prezentate două modele de tractoare McСormick. "Este vorba despre modelul G135 Max cu 135 de cai putere, un motor cu șase cilindri, de 6,7 litri, transmisie manuală sincronizată, cu o suspensie puternică. Acesta este un tractor greu, puternic, capabil să efectueze orice lucrări de bază. De asemenea, a fost prezentat un tractor din seria X7.

 

Acesta este un tractor mai puternic, de 225 de cai putere, cu transmisie automată, a producătorului german ZF, cu o suspensie întărită, cu cilindri mari, un motor cu sistem de injecție Common Rail, precum și cu multe ajutoare electronice pentru muncă. Acest tractor este ideal atît pentru lucrări grele, cît și pentru lucrări inteligente, chiar și pentru semănat, condus paralel și alte lucrări complexe necesare a fi efectuate în cîmp", a subliniat șeful Departamentului vînzări al ATC-Agrotehcomerț. El a menționat că combina de cereale de la Rostselmash, modelul T500, este o noutate pentru piața moldovenească.

 

"Este o combină de recoltat nouă, cu o putere de 360 de cai putere și sistem de reglare a curățării 4D. Combina este perfect adaptată la terenul nostru accidentat. Aceasta va ajusta automat viteza ventilatorului și spațiile dintre grătare atunci cînd combina va urca pe o pantă și va coborî de pe ea, pentru a minimiza pierderile, astfel încît fiecare bob de grîu să ajungă neapărat în buncăr", a declarat Oleg Iarov. Potrivit lui, la standul ATC-Agrotehcomerț de la expoziția Moldagroteh-2023, au fost prezentate și multe alte agregate de la diferiți producători: pulverizatoare de cîmp ale companiei "Klever" sub marca "Ростсельмаш", împrăștiatoare de îngrășăminte minerale. Un tăvălug de tasare și o mașina pentru administrarea îngrășămintelor lichide minerale de la producătorul ucrainean Veles-Agro, un scarificator de la producătorul spaniol JYMPA.

Expoziția a durat pînă pe 22 octombrie. 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.