(VIDEO) ÎNCĂ UN ORAȘ DIN CHINA LE OFERĂ CETĂȚENILOR DIN 51 DE ȚĂRI POSIBILITATEA TRANZITĂRII FĂRĂ VIZE

22.10.2014
Foto: ntv.ru

Încă un oraș din China – Hangzhou de luni le va oferi cetățenilor a 51 de țări posibilitatea tranzitării fără viză, de 72 de ore.

 

După Beijing, Shanghai și alte cîteva orașe din China, capitala provinciei de est, Zhejiang, oraşul Hangzhou a devenit o zonă de tranzit fără vize pentru cetățenii din 51 de țări. Dreptul de a utiliza regimul simplificat de vize l-au primit, inclusiv, cetățenii Statelor Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Japonia și Rusia.

 

În conformitate cu termeniitranzitării fără viză șederea în provincia Zhejiang nu trebuie să depășească 72 de ore. Pasagerii sosiţi pe Aeroportul Internațional Hangzhou Xiaoshan trebuie să prezinte biletul la avion într-o țară terță și o viză (dacă este necesar).

 

Hangzhou se bucură de popularitate printre turiști chinezi, iar printre vizitatorii străini însă este mai puțin cunoscut. În prima jumătate a anului Hangzhou a primit 48 de milioane de turiști din alte regiuni ale Chinei și doar 1,5 milioane de străini. Noua politică de vize este menită să sporească numărul turiștilor în regiune.Vă reamintim că tranzitarea fără vize pentru 72 de ore le este oferită străinilor în Beijing, Shanghai, Guangzhou, Kunming, Chengdu, Chongqing, Shenyang, Dalian și Guilin.

 

Oferă sau nu China regim fără vize (pentru 72 de ore) cetăţenilor Republicii Moldova, care călătoresc tranzit prin Shanghai, Beijing, Guangzhou și Chengdu, puteți afla vizionînd comentariul video la această temă a Dlui WANG Jikun, şeful Secției Consulare și Administrative a Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova.

 

 

Sursa: news.xinhuanet.com 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.