(VIDEO) 61 DE PROGRAME CARE OFERĂ BURSE OLANDEZE CETĂŢENILOR MOLDOVENI

03.06.2014
Foto: ntv.ru

Cetăţenii Republicii Moldova care îşi fac studiile în instituţiile de învăţământ din Olanda sau care intenţionează să studieze în universităţile din statul olandez pot apela la suportul a 61 de programe care oferă burse de studii cetăţenilor mai multor state, inclusiv cetăţenilor moldoveni.

 

Bursele sînt oferite de programe universitare şi instituţii cum ar fi Erasmus Mundus, Banca Mondială, Tempus, Fundaţia IRAS, L’Oreal – UNESCO etc. și oferă posibilitatea de a studia la instituţiile educaţionale precum:

- Universitatea din Amsterdam,

-Universitatea Wageningen,

-Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Utrecht,

-Universitatea Leiden, Universitatea din Maastricht,

-Universitatea Erasmus din Rotterdam,

-Universitatea din Tilburg,

-Universitatea Tehnică din Delft şi altele.

 

Bursele sînt disponibile pentru studenţi care doresc să studieze la facultăți cum ar fi administrarea şi managementul afacerilor, inginerie, mediul înconjurător, drept, matematica, medicină, tehnologii informaţionale, transport şi comunicații, arhitectură, etc. Bursele, în cazul în care sînt cîştigate, vor acoperi total sau parţial costurile legate de studiile efectuate la universităţile olandeze. Cererile de burse sînt examinate pe bază competitivă. Pentru informaţii adiţionale privind programele olandeze concrete care oferă burse de studii, inclusiv termenul limită de depunere a dosarelor, lista actelor care urmează a fi prezentate, accesați pagina www.studyinholland.nl.

 

 

 

Sursa: Edu.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.