(VIDEO) COMUNITATEA DIASPORALĂ DIN OR. ROMA ESTE PENTRU RELANSAREA TV ,,MOLDOVA INTERNAȚIONAL”

30.09.2013
Foto: viza.md

Portalul informațional Viza.md a efectuat un sondaj public la subiectul TV ,,Moldova Internațional și anume: ,,Pro sau contra relansării TV ,,Moldova Internațional”.

 

Conform rezultatelor înregistrate pînă în prezent: 60,19% din persoanele participante sînt pentru relansare, 12,71% au bifat nu, 23,93% au marcat nu-mi pasă, iar 3,18% nu știu.

 

Vă propunem să urmăriți mai jos, comentariul dnei Tatiana NOGAILÎC, Președintele Asociaţiei moldovenești „Assomoldave” din or. Roma.

 

Reamintim că de mai mult timp, comunitatea moldovenilor de peste hotare nu mai are acces prin eter la spațiul informațional din Moldova. Asta chiar dacă, în cadrul celui de-al V-lea Congres al Diasporei Moldovenești, concetățenii aflați peste hotare au fost asigurați de către autoritățile din Moldova că vor beneficia de sprijin. TV „Moldova Internaţional” a fost lansat în ianuarie 2007. Datorită emiterii prin satelit a TV „Moldova Internaţional”, diaspora avea posibilitatea să vizioneze toate programele cultural-artistice transmise de postul public de televiziune „Moldova 1”.

 

 

 

                      Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.