(VIDEO) DE LA 1 IANUARIE MOLDOVENII VOR PUTEA SĂ LUCREZE FĂRĂ UN PERMIS DE MUNCĂ ÎN RUSIA, SUFICIENT FIIND SA-ŞI PERFECTEZE PATENTA

01.12.2014
Foto: news.mail.ru

Începînd cu 1 ianuarie 2015, străinii sosiţi la muncă în țara noastră, vor putea să lucreze la persoanele juridice în baza patentei. Inovațiile se referă la acele persoane care nu au nevoie de o viză pentru șederea în Rusia.

 

Dacăla trecerea graniţei cetățeanul a indicat scopul vizitei "lucru", atunci acesta în termen de 30 zile de la sosire trebuie să aplice o cerere pentru eliberarea patentei. Acestea vor fi eliberate de către Serviciul Migrație și autoritățile abilitate ale Federației.

 

Pentru a obțineacest document, migranții trebuie să prezinte un certificat care să confirme absența unui cazier judiciar și disponibilitatea locului de cazare, să prezinte poliţa de asigurare de sănătate benevolă şi să plătească impozitul pe venit. Totodată, persoanele juridice și întreprinzătorii privați, la angajarea persoanelor deţinătoare de patente, nu vor trebui să obțină o cotă.

 

 

Sursa: fms.gov.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.