(VIDEO) DIASPORА VA SOLICITA DESCHIDEREA MAI MULTOR SECŢII DE VOTARE, DECÎT LE-AU FOST OFERITE MOLDOVENILOR DIN RUSIA LA ELECTORALELE PRECEDENTE

18.04.2014
Foto: viza.md

,,În acest an, Congresul Diasporei Moldovenești (CDM) din Rusia va solicita oficial Guvernului Republicii Moldova să fie deschise secții de vot suplimentare pentru cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul Rusiei. Timp de o săptămînă va fi finalizată sistematizarea datelor statistice pentru anul 2014, care ulterior vor fi transmise Executivului de la Chișinău și Comisiei Electorale Centrale”, a comunicat pentru portalul VIZA.md, Președintele Congresului Diasporei Moldovenești (CDM) din Rusia, Аlexandr KALININ.

 

De asemenea, liderul diasporei moldovenești din Rusia a reamintit că în 2010, Guvernului Filat i-au fost prezentate toate datele referitoare la regiunile Federației Ruse unde este concentrat un număr mare de cetățeni ai Republicii Moldova fiindu-i solicitată deschiderea a 21 secții de votare în Rusia. Spre regret, atunci au fost deschise doar 6 – a declarat Kalinin.

 

Vă propunem să urmăriți mai jos comentariul integral la subiect al Președintelui Congresului Diasporei Moldovenești din Rusia. 

 

 

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.