(VIDEO) LA HARBIN FĂRĂ VIZĂ, PENTRU PASAGERII ÎN TRANZIT

30.07.2015
 

Încă un oraș din China se va conecta la programul de şedere, de trei zile fără viză, pentru pasagerii aeronavelor în tranzit.

 

Din 1 august, străinii care călătoresc tranzit prin Harbin, se vor putea afla fără vize, timp de 72 de ore în oraş. Posibilitatea tranzitării fără vize a oraşului o vor avea 51 de țări, inclusiv: Statele Unite, Rusia, Marea Britanie, Franța și Japonia. Din păcate, Republica Moldova nu se regăseşte încă pe această listă.

 

Sînt scutiţi de formalitățile de viză străinii, care trec în tranzit prin Aeroportul Internațional din Harbin "Taiping" și zboară spre o țară terță, dar pot rămîne nu mai mult de 72 de ore de la sosire. La controlul de frontieră pasagerul care tranzitează oraşul trebuie să prezinte bilete de avion și viza (dacă este necesar) pentru țara, unde se îndreaptă. Aeroportul Harbinului primeşte avioane din Rusia, Japonia, Coreea și o serie de state din Asia de Sud-Est.


Vă reamintim, că tranzitul fără vize de 72 de ore este posibil în mai multe orașe din China: Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chengdu, Chongqing, Shenyang, Dalian, Xi'an, Guilin, Kunming, Hangzhou și Xiamen.


Tranzitul fără viză de 72 de ore nu este posibil pentru cetățenii Republicii Moldova!

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.