(VIDEO) MOLDOVENII CĂLĂTORESC ÎN UE FĂRĂ VIZE, ÎN MARE PARTE, FĂRĂ PROBLEME

30.03.2015
Foto: viza.md

După intrarea în vigoare a regimului fără vize pentru Republica Moldova călătoriile cetățenilor Republicii Moldova decurg, de regulă, în mare parte, fără probleme. Despre aceasta a declarat pentru VIZA.md, Gyula Levente Sass, şeful Secției Consulare a Ambasadei Ungariei la Chișinău.

 

În Ungaria, în perioada de după 28 aprilie 2014 și pînă în prezent (25 martie 2015) le-a fost interzisă intrarea, mai ales, la frontiera româno-ungară și la Aeroport, unui număr de aproximativ 300 de persoane, pentru că aveau interdicție.

 

Interdicțiile erau diferite. Eu cred că persoanele respective nu ştiau că informațiile nu au dispărut odată ce a fost schimbat pașaportul non-biometric pe cel biometric, a menționat diplomatul.

 

Portalul VIZA.md vă propune să vizionaţi următorul material video care conține comentariul integral lasubiect, precum și precizările Centrului Comun de Vize referitoare la posibilitatea gratuită de a obține informații despre interdicţia de intrare sau de şedere în Spaţiul Schengen, aplicată unei anumite persoane.

 

 

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.