(VIDEO) RENATO USATÎI: DACĂ REGIMUL FĂRĂ DE VIZE CU UE VA FUNCŢIONA ESTE ABSOLUT LOGIC CA RUSIA SĂ INTRODUCĂ REGIM DE VIZE PENTRU CETĂȚENII MOLDOVENI

17.03.2014
Foto: viza.md

„Dacă regimul fără de vizecu Uniunea Europeană va funcţiona este absolut logic ca Rusia să introducă regim de vize pentru cetățenii moldoveni”, a declarat într-un interviu pentru NOI.md omul de afaceri Renato Usatîi.

 

,,Unul din punctele programului actual, dar șia aceluia cînd vom veni la putere va fi de a-i ajuta pe compatrioții care se află în străinătate. O jumătate de milion de oameni care se află acolo nu au nicio vină că avem întrebări faţă de guvernarea actuală, din cauza unei politici proaste, de pe urma căreia astăzi au de suferit conaționalii noștri atît în UE, cît şi, din păcate, în Federația Rusă. Astăzi trebuie să fie rezolvate problemele migranților în acele țări, în care se află dînşii. Lucrez asupra acestui lucru.

 

Să le spui oamenilor astăzi: „Ştiţi, eu voi face timp de şase luni ca jumătate de milion de oameni să se întoarcă acasă, înseamnă să Vă mint, să-i mint pe acești oameni, pe mine și pe toţi ceilalţi. Nu voi face asta”, a afirmat Usatîi.

 

Reamintim că în prezent pentru a călători în Federația Rusă, cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de vize pentru o perioadă de 90 de zile de ședere (pe parcursul a 6 luni de la prima intrare).

 

Portalul VIZA.md a lansat un sondaj la subiectul introducerii de către Rusia a regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova. Aşadar, Vă invităm să participați la sondajul menționat, care este disponibil AICI. Rezultatele sondajelor precedente, precum și comentariile video ale invitaților noștri pot fi vizualizate la următoarea adresă: SONDAJE ANTERIOARE

 

 

 

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.