VIETNAMUL VA EXTINDE TERMENUL DE ŞEDERE FĂRĂ VIZE PENTRU TURIȘTII STRĂINI

18.05.2015
 

Autorităţile Republicii Socialiste Vietnam (RSV) au promis să extindă termenul de şedere fără vize pentru turiştii străini de la 15 la 30 de zile.

 

Visul tuturor persoanelor pentru o vacanţă reuşită: soare, apă şi exoticăvadeveni şi mai accesibil odată cu decizia autorităților Vietnamului de a permite şederea fără viză pentru cetățenii acelor țări, care beneficiază deja de acces fără viză în țară. În prezent, turiștii din: Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Rusia și Japonia pot intra fără viză în Vietnam şi se pot afla în ţară timp de 15 zile. Iar dacă doresc să viziteze din nou Vietnamul, străinii trebuie să aștepte cel puțin 30 de zile înainte de intrarea următoare.

 

Guvernul Vietnamului împreună cu Ministerul Turismului, Serviciul de Imigrare, Poliție și alte părți interesate, examinează extinderea termenului de ședere fără viză pentru turiști pînă la 30 de zile, în scopul de a atrage mai mulți vizitatori străini din țări cu potențial turistic ridicat sau din state, care sînt parteneri strategici cu Vietnamul. Data exactă a intrării în vigoare a noilor reguli nu a fost încă anunțată.

 

Vă reamintim că din 1 ianuarie 2015, proprietarii pașapoartelor rusești pot călători în Vietnam fără viză timp de 15 de zile în baza pașapoartelor, termenul valabilităţii cărora la momentul intrării nu este mai mică de 6 luni și cu condiția că de la data ieşirii anterioare din Republica Socialistă Vietnam au trecut cel puțin 30 zile.


Condițiile de călătorie pentru deținătorii pașapoartelor moldovenești pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.