VIORICA COSMETIC ȘI-A SURPRINS FRUMOS CLIENȚII ÎN CADRUL EXPOZIȚIEI BEAUTY ©

06.03.2024

 

 

Și în acest an, compania Viorica Cosmetic a fost prezentă în cadrul expoziției Beauty.

Compania a pregătit o super ofertă pe care vizitatorii nu au avut cum să o rateze: 25% reducere la toate produsele marca Viorica Cosmetic. A fost o oportunitate excelentă ca clienții fideli să-și reînnoiască stocul cu produsele preferate de la Viorica sau de a pregăti cadourile pentru cea mai frumoasă sărbătoare dedicată femeii.

Pe lîngă această ofertă unică, cei care au vizitat standul Viorica Cosmetic au avut ocazia de a-și testa gratuit tenul la aparatul dotat cu inteligență artificială.


„Acest dispozitiv de ultimă generație oferă un diagnostic complet al tenului, identificînd nivelul de pigmentație și secreția de sebum, tipurile de riduri, nivelul de sensibilitate a tenului, nivelul de deteriorare a fibrelor de colagen și de hidratare a tenului.

Merită menționat că eficacitatea produselor noastre este confirmată de teste riguroase sub control dermatologic, efectuate în clinici europene de prestigiu. Drept exemplu, gama Viorica Vie Anti-Age a fost supusă unor teste clinice în laboratorul Luamed din Slovenia, iar rezultatele sînt cu adevărat remarcabile.

Cu o prezență remarcabilă la cele mai prestigioase concursuri internaționale din industria beauty, Viorica Cosmetic a obținut peste 15 premii în anul 2023. Afirmîndu-se în competiția acerbă a produselor de îngrijire a pielii, producătorul autohton a adus acasă distincții impresionante precum "Cel mai bun produs organic pentru îngrijirea pielii", "Calitate mondială", "Cel mai bun produs de frumusețe naturală" și "Cel mai bun produs nou natural pentru față", a spus Elena Arsenii, PR manager al companiei.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.