VIORICA COSMETIC ADUCE REVOLUȚIE ÎN ÎNGRIJIREA PĂRULUI CU LANSAREA NOULUI COMPLEX VIORICA ANTICĂDERE ©

02.08.2023

 

 

Viorica Cosmetic, un nume de încredere în industria îngrijirii părului și a pielii, anunță lansarea noului complex pentru păr Viorica Anticădere, o gamă revoluționară de produse concepute pentru a combate căderea părului și a promova creșterea sănătoasă a firelor de păr, eficiența căruia a fost demonstrată de teste clinice.

 

Un trio de îngrijire pentru rezultate excepționale: Complexul Anticădere de la Viorica Cosmetic conține trei produse esențiale, care împreună formează o soluție completă și eficientă pentru combaterea căderii părului. Șamponul delicat, balsamul nutritiv și serul puternic anticădere sunt concepute să lucreze sinergic, fiecare dintre ele fiind creat cu o formulă specială, bogată în ingrediente active, pentru a obține cele mai bune rezultate. Unul dintre principalele avantaje ale noului complex Anticădere este utilizarea simplă și facilă a produselor. Nici un produs nu conține sulfați, garantând o îngrijire delicată a părului și scalpului. De asemenea, compoziția este special creată pentru a evita potențialele iritații ale pielii sensibile, oferind o experiență plăcută și confortabilă în timpul utilizării. La baza noului complex stau ingrediente active cu rezultate dovedite științific. Serul anticădere conține o combinație unică de ingrediente, care acționează la nivelul bulbilor piloși pentru a îmbunătăți microcirculația și oxigenarea celulară. Acest proces încetinește îmbătrânirea firelor de păr, prelungește faza anagenă și previne căderea prematură a părului, rezultatul fiind un păr puternic și sănătos.

 

Teste clinice cu rezultate impresionante: Viorica Cosmetic a efectuat teste clinice în prestigiosul laborator LUAMED din Slovenia. După 6 săptămâni de utilizare, rezultatele au fost uimitoare. La femei s-a raportat o creștere cu 5,11% a numărului de fire de păr (în medie +5110 fire noi), iar la 87% dintre ele s-a confirmat mărirea diametrului firului de păr. În cazul bărbaților, rezultatele au fost la fel de impresionante, la 93% dintre bărbați s-a raportat o creștere de 4,02% a numărului de fire de păr (în medie +4020 fire noi), și la 87% s-a confirmat mărirea diametrului firului de păr. Aceste rezultate remarcabile confirmă angajamentul Viorica Cosmetic de a oferi produse de înaltă calitate, cu efecte vizibile, pentru un păr sănătos și plin de vitalitate. Noul complex este disponibil deja în toate magazinele Viorica Cosmetic! Viorica Cosmetic este un brand cu tradiție în industria frumuseții și îngrijirii pielii și a părului, oferind produse de calitate superioară, create cu pasiune și dedicare pentru frumusețe și sănătate.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.