VIZĂ NORVEGIANĂ "SCHENGEN" ÎN 24 DE ORE

25.01.2013
Foto: cross.bg

La Consulatul General Norvegian de la Sankt-Petersburg, puteți obține o viză Schengen în 24 de ore. Pentru aceasta e nevoie să completaţi o anchetă prin intermediul Portalului de Vize Norvegian, iar apoi să depuneţi personal actele la Consulatul General. De cele mai multe ori decizia este luată timp de 24 de ore. Portalul de Vize Norvegian (Visa Application Portal) ‒ este un site, unde puteți completa un chestionar pentru viză (viză de scurtă ședere ‒ Short stay visa), în loc să prezentaţi versiunea acesteia pe hîrtie.


Solicitarea pentru viza norvegiană Schengen, depusă prin intermediul portalului, va avea prioritate și va fi examinată în regim de urgenţă. De regulă, decizia este luată timp de 24 de ore de la depunerea actelor!


Solicitantul sau persoana care face invitaţia are posibilitatea să-şi înregistreze solicitarea oricînd şi în orice loc prin intermediul Internetului. Înregistrarea se face doar o singură dată. La solicitarea repetată a vizei pot fi folosite din nou informațiile, din rubricile completate déjà de dvs.,care nu au suferit modificări.


Taxa consulară pentru cetățenii din Rusia este de 35 €.


Pe Portalul de Vize puteți rezerva, de asemenea, ora depunerii documentelor la Consulat, astfel evitînd așteptarea în rînduri, puteţi verifica la ce etapă se află examinarea dosarului dvs., să obțineţi informații despre decizie printr-un mesaj SMS sau adresa de e-mail și să înregistraţi solicitarea de viză pentru un grup.


Cum funcţionează Portalul de Vize?


Pasul 1.Completați formularul pentru viza Schengen (viză de scurtă ședere ‒ Short stay visa) de pe Portalul de Vize online,
Pasul 2. Achitaţi on-line (cu card-ul bancar Visa sau MasterCard),
Pasul 3. Rezervați-vă ora depunerii cererii la Consulat.
Pasul 4. Depuneţi documentele la ora rezervată,
Pasul 5. Primiţi un SMS sau un e-mail despre decizia luată ‒ de regulă, déjà în termen de 24 de ore.


Vă atenţionăm, că Consulatul General Norvegian de la Sankt-Petersburg acceptă doar solicitările pentru viză de la locuitorii districtului consular, care include: orașul Sankt-Petersburg, regiunea Leningrad, regiunea Novgorod, regiunea Pskov, precum și Republica Karelia.
 

Sursa: visa4.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.