VIZA MALTEZĂ POATE FI OBȚINUTĂ LA CHIȘINĂU

19.03.2014
Foto: ntv.ru

Moldovenii pot aplica pentru viza malteză la Ambasada Germaniei în Republica Moldova care este responsabilă şi de eliberarea vizelor Schengen pentru Ambasada Republicii Malta.

 

Adresa: Str. Maria Cibotari 35, 2012 Chişinău.

Secţiei vize - telefon:(+373-22) 20 06 35

Consultaţiile telefonice ale secţiei vize sînt oferite: luni-vineri (în afară de joi) de la orele 8:00 pînă la 11:00.

 

Cererile de viză pentru şederi ce nu depăşesc 90 zile pentru fiecare jumătate de an sînt primite, în mod principial, de luni pînă vineri, în prima jumătate a zilei, de la ora 8.00-12.00. Pentru solicitarea vizei Schengen este necesară prezenţa personală a solicitantului.

 

Solicitarea vizei este posibilă numai în baza unei programări prealabile. Programările se fac doar în regim online.

 

Pentru programarea grupelor (mai mult de 5 persoane) este necesar să transmiteţi un e-mail la adresa: visa@chis.diplo.de

 

Mesajul electronic trebuie să conţină: numele persoanei de contact; numărul de telefon al persoanei de contact; lista persoanelor invitate (indicîndu-se numele, prenumele, data naşterii, numărul de paşaport); scopul călătoriei; persoana sau instituţia care face invitaţia; data planificată pentru călătorie. Documentele expediate la adresa ambasadei prin poştă, fax sau e-mail, fără a fi solicitate în mod expres de către Secţia vize, nu pot fi atribuite cererilor de viză şi nu vor fi luate în consideraţie la prelucrarea dosarului.

 

Ambasada poate primi numai dosarele complete. Dosarele incomplete vor fi, de regulă, respinse sau pot duce la refuzul solicitării, în cazul cînd solicitantul insistă ca dosarul să fie primit.

Ambasada îşi rezervă dreptul de a solicita, după caz şi prezentarea altor documente.

 

Anterior, vizele malteze erau eliberate la Moscova de către Secția consulară a Ambasadei Republicii Malta.

 

Sursa: Chisinau.diplo.de

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.