VIZA TURISTICĂ CHINEZĂ SE POATE OBȚINE DOAR PRIN AGENȚII TURISTICE ACREDITATE!

16.10.2013
Foto: photos.casata.md

Portalul informațional Viza.md reamintește utilizatorilor săi, doritorilor de a călători în China că pachetul de documente pentru viza turistică chineză poate fi depus la Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova în exclusivitate prin intermediul agențiilor turistice chineze sau agențiile turistice moldovenești. De asemenea, documentele nu pot fi depuse personal de către solicitantul vizei.

 

Țineți cont că agențiile de turism din Republica Moldova sînt obligate să fie acreditate pe lîngă Ambasada Chinei la Chișinău. În caz contrar, actele Dumneavoastră vor fi respinse.

 

Conform semnalelor de la utilizatorii Viza.md, unele agenții fără acreditare refuză restituirea taxelor, achitate de către clienții săi. Deci, fiind surprinși în astfel de circumstanțe riscați să aveți pierderi financiare.  Din informația de care dispune Viza.md, pînă nu demult doar doua agenții turistice moldovenești au obținut acreditarea misiunii diplomatice chineze. Datele de contact ale acestora pot fi aflate de la oficiul consular chinez.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.