Obiective turistice- Filipine

Lungimea cordonului litoral: 362 km

Punctul maxim: Muntele Apo 2 954 m

Fus orar:UTC +8

Prefix telefonic: +63

Limba internaţională comună:engleză

Imnul: www.nationalanthems.info/ph.htm

 

1. Vechiul oraş Manila. Locurile de interes includ Biserica San Augustin şi Catedrala Manila, cu vederi panoramice ale portului, ruinele fortului Santiago şi cartierul chinezesc.

2. Baguio, așa-numita ”capitală de vară” a țării. Atracţiile includ Conacul, reşedinţa de vară a preşedintelui, biserica şi clopotniţa, Catedrala Baguio şi Grotele de Cristal, formate din roci cristaline, fost loc de înmormîntări.

3. Terasele de orez din Banaue, care se află pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO şi care înlănţuie muntele pînă la impresionanta altitudine de 1 525 m, cuprinzînd 10 360 km pătraţi. Terasele au fost create manual cu 2000 de ani în urmă.

4. Oraşul Carcar, la sud de Cebu, cu multe biserici, grădini şi case castiliene conservate. Capela Cinei cea de Taină din oraşul Mandaue are statui în mărime naturală ale lui Hristos şi ale Apostolilor, care datează din vremurile spaniole.

5. Oraşul Iloilo de pe insula Panay găzduieşte biserica Miagao din secolul XVIII, un exemplu unic de arhitectură colonială barocă, cu faţade decorate cu copaci de cocos şi papaya.

 

Vacanţă plăcută!