ÎN LUPTĂ CU VÂRSTA! AFLĂ CE GAMĂ NOUĂ A LANSAT VIORICA

21.02.2022

 

Vești bune de la Viorica-Cosmetic! În prag de primăvară, când ne dorim să oprim timpul în loc și ne simțim tinere ca niciodată, Viorica lansează o gamă unică de produse anti-age pentru a vă păstra și spori tinerețea și frumusețea!

Gama acestora face parte din super populară serie de produse Viorica Vie. Creație a laboratorului Viorica, Vie Anti-age reprezintă sinergia biotehnologiilor inovative și a componentelor vegetale care conlucrează pentru a diminua semnele vârstei și a îmbunătăți aspectul.

În lumina obiectivului – Viephenol™

 

Această gamă excepțională are drept component lucrativ central Viephenolul™, care deja s-a recomandat ca un ingredient eficient și sigur. Efectul său antioxidant este principala activitate care o desfășoară la nivelul epidermei, sporind sinteza elastinei și colagenului, diminuând ridurile și hidratând intens pielea.

Viephenolul™ este un complex antioxidant unic obținut din semințele de struguri, la baza căruia stă proantocianidina – un polifenol activ a cărui acțiune antioxidantă o depășește pe cea a Vitaminei C de 50 de ori, iar a Vitaminei E – de 20 de ori.

Tehnologii inovative

Ingrediente incapsulate

Acestea au deschis o lume infinită de posibilități de livrare a ingredientelor active în straturile profunde ale pielii. Segmentul anti-age a beneficiat cel mai mult de aceste posibilități tehnologice – componentele cheie sunt comprimate în microcapsule care penetrează epiderma și ajung la destinație unde sunt eliberate pentru a promova acțiunea lor principală.

Aminoacizi-mesageri

Peptidele reprezintă lanțuri de aminoacizi care formează anumite proteine, care au capacitatea de a ”dicta” celulelor pielii un anumit comportament: fie să se regenereze mai activ, fie să sintetizeze mai intens colagenul și elastina, fie să blocheze procesul de pigmentare, etc. Peptidele-mesageri fac concurență sănătoasă metodelor tradiționale din cosmetologia medicală și chiar chirurgia plastică.

Trei piloni ai rutinei zilnice

ZI: CREMĂ FORTIFIANTĂ ANTI-AGE

Ce obții: 85% netezirea ridurilor* și hidratare intensivă;

  • fermitatea și elasticitatea pielii;
  • ovalul feței bine definit.

Ingrediente active: Viephenol™, beta-glucan, peptide.

Detalii aici.

NOAPTE: CREMĂ REACTIVANTĂ ANTI-AGE

Ce obții: 80% netezirea ridurilor* și colagenul sintetizat activ;

  • Hidratare și nutriție intensă a pielii,
  • Riduri estompate.

Ingrediente active: Viephenol™, ulei din semințe de merișoare, polizaharide din tamarind, niacinamidă.

Detalii aici.

OCHI: CREMĂ CONTUR OCHI ANTI-AGE

Ce obții: +40% piele mai elastică, 95% netezirea ridurilor* și hidratare intensivă timp de 12 ore;

  • estomparea ridurilor mimice;
  • îmbunătățirea elasticității pielii.

Ingrediente active: Viephenol™, cafeină, polizaharide din tamarind.

Detalii aici.

*Сonfirmat prin teste instrumentale sub control dermatologic

Te invităm să afli mai multe despre această gamă multașteptată pe viorica.md și la o „degustare” propriu-zisă a acestor produse extraordinare în oricare din magazinele Viorica. La sigur vei dori să le ai în trusa ta!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.