ТОП 6 CELE MAI STILATE HOTELURI VENEŢIENE

Propunem atenţiei dumneavoastră clasamentul celor mai stilate hoteluri veneţiene. Veneţia în sine este un tărîm extrem de stimat şi de original, pe care ar trebui să-l viziteze toţi, însă după ce veţi face cunoştinţă cu clasamentul de mai jos, vă va fi, probabil, mai uşor să decideţi în privinţa hotelului în care ar trebui să vă cazaţi.

 

1. Bloom & Settimo Cielo, San Marco
Un hotel confortabil, răcoros, cu terase pe acoperiş şi o vedere splendidă. Hotelul dispune de 6 camere decorate în diverse stiluri. O cameră dublă cu micul dejun inclus va costa aici de la 125 de euro pentru o noapte.

 

Foto: veneto.localidautore.com


2.Casa Martini, Cannaregio
Din camera cu balcon se poate ajunge direct în piaţa de fructe. Camerele, la rîndul lor, le puteţi alege în funcţie de dispoziţie, fie în stil veneţian, fie în cel de Toscana sec. XIX-lea. Toate camerele sînt bogat decorate şi amenajate, iar terasele – inundate de flori – sînt locul tocmai potrivit pentru odihnă și pentru a savura o ceaşcă de cafea. O cameră dublă poate costa de la 76 euro/noapte.

 

Foto: booked.net


3. iQs, Castello
Hotelul este situat în spatele pieţei San Marco şi reprezintă un edificiu nou cu un design de autor, unde specificul ultramodern al acestei arte din Italia se îmbină cu pictura şi fotografia modernă, dar şi cu cele mai noi tehnologii. Interiorul contrastează cu stilul tradiţional al hotelurilor veneţiene. O cameră dublă cu micul dejun costă de la 200 euro pentru 1 noapte.

 

Foto: basetop.ru


4.Leonessa, Dorsoduro
Acesta oferă apartamente fascinante în palate din epoca medievală, cu pereţi şi duşumele de culoare albă, obiecte de artă modernă şi mobilă în stilul lui Le Corbusier: canapele şi masă de prînz de dimensiuni impresionante. O săptămînă aici va costa de la 1 950 de euro.

 

Foto: holiday-rentals.co.uk

 

5.Locanda Novecento, San Marco
Hotelul se află printre buticurile unei stradele. Cele 9 camere sînt executate în stil oriental, cu mobilă şi decoraţiuni de interior exotice. O cameră dublă cu micul dejun inclus – de la 160 euro pentru 1 noapte.

 

Foto: italytraveller.com


6.Calle dell Erbe 272, Giudecca
Interiorul este executat conform proiectului designerului Ilaria Miani în stil modern, iar hotelul însuşi este amplasat pe insula Giudecca. Aici dormitoarele vă răsfaţă cu pereți de culoarea mărului verde şi perne roşii. Din geam se deschie o panoramă spre Basilica San Marco. Pentru o săptămînă în acest hotel va trebui să plătiţi de la 3000 de euro.

 

Foto: paradizo.com

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.