CELE MAI SPECTACULOASE PISCINE DIN LUME

Foto: lifeglobe.nez

În loc să îndurăm frigul de afară, nu ar fi mai bine să petrecem o zi la soare, să facem plajă lîngă una din cele mai frumoase piscine din lume?

 

Bora Bora, Maldive, Tahiti, Hawaii, Tokyo şi coasta de Azur sînt cîteva dintre locaţiile unde se găsesc cele mai spectaculoase şi luxuase piscine din lume.

 

1. Heritance Kandalama, Sri Lanka: Piscina hotelului Heritance Kandalama din Sri Lanka este înconjurată de frumuseţea naturală a junglei şi este o dovadă clară de lux.

2. The SkyPark la Marina Bay Sands, Singapore: Cei care fac baie în această piscină au ocazia să vadă de la 200 m oraşul Singapore.

3. Jade Mountain, St. Lucia: Fiecare piscina de la Jade Mountain din St. Lucia este colorată în mod diferit. Luxul este cuvîntul de ordine aici.

4. W Hotels. Fesdu Island, MaldiveCamerele oaspeţilor de la W Hotels din insula Fesdu din Maldive au o piscină proprie, care se varsă în ocean. Cei care se cazează aici simt că au propria insulă privată.

5. Bora Bora Nui Hilton, Tahiti: Fiecare bungalou de aici se leagă de o lagună. Piscina de aici este de asemenea o opţiune foarte bună.
6. Fasano Hotel, Rio de Janeiro, Brazilia: Piscina de aici oferă o privelişte frumoasă asupra orasului Rio de Janeiro şi se aflăa deasupra plajei Ipanema.

7. Le Palais de la Mediterranee, Nice, Franta: Redeschis în 2004, hotelul Le Palais de la Mediterranee este unul din cele mai spectaculoase şi luxoase hoteluri de pe Coasta de Azur.

8. Sheraton Waikiki, Hawaii, SUA: Piscina se varsă direct în apele hawaiene şi este perfectă pentru a sta şi a bea un cocktail la apus.

 

Sursa: businessmagazin.ro

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.