14 ACTE DE IDENTITATE MOLDOVENEȘTI VOR PUTEA FI LIVRATE LA DOMICILIU CONTRA SUMEI DE 10 LEI

08.08.2014
Foto: viza.md

Persoanele care îşi perfectează acte de identitate pot solicita livrarea acestora direct la domiciliu, prin intermediul oficiilor poştale. Serviciul este disponibil pentru 14 acte de identitate, relatează MOLDPRES.

 

Prin intermediul oficiilor poştale pot fi comandate: buletinul de identitate, adeverinţa ce confirmă eliberarea buletinului de identitate, paşaportul, adeverinţa ce confirmă eliberarea paşaportului, adeverinţa ce confirmă înregistrarea la locul de trai, adeverinţa ce confirmă plecarea cu domiciliu stabilit peste hotare, adeverinţa ce confirmă apartenenţa etnică, adeverinţa ce confirmă cetăţenia R. Moldova, permis de conducere, certificat de înmatriculare pentru vehicul ş.a.

 

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Tehnologiei Informaţiilor şi Comunicaţiilor, noua modalitate de a livra documentele oferă beneficiarului posibilitatea de a economisi timpul şi banii cheltuiţi pentru a se deplasa în centrul raional pentru preluarea acestor documente.

 

Iniţial acest serviciu era valabil numai pentru recepţionarea buletinului de identitate şi a paşaportului. Costul serviciului este de zece lei şi se achită în momentul depunerii actelor la ÎS „CRIS „Registru".

 

 

 

Sursa: moldovenii.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.