AFLĂ MAI MULT DESPRE LISTA DOCUMENTELOR NECESARE PENTRU CĂLĂTORIILE AVIA

01.08.2013

Pentru a călători cu avionul, trebuie să perfectaţi un set standard de documente. De prezentarea actelor necesare şi respectarea cerinţelor de călătorie este responsabil pasagerul. Vă aducem la cunoştinţă că, companiile aeriene îşi rezervă dreptul de a nu permite accesul la bord, pasagerilor care nu au perfectat documentele în modul corespunzător.


Înainte de a pleca la aeroport, verificaţi dacă dispuneţi de toate documentele necesare pentru călătorie:
• paşaportul şi viza aplicată în caz de necesitate (faceţi cunoştinţă cu lista ţărilor pentru care este valabil regimul fără vize sau regim simplificat de vize);
• biletul de călătorie (tipărit sau electronic);
alte documente necesare pentru intrare sau ieşire din ţară.

 

Paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova se eliberează la cererea cetăţeanului pentru ieşirea şi intrarea în Republica Moldova. Minorii şi persoanele declarate de către instanţa de judecată incapabile li se eliberează paşaport numai în temeiul cererii unui dintre reprezentanţii legali.
Documente necesare
Termene şi tarifare
Date de contact

 

Biletul de avion este documentul de călătorie prin care un pasager, a cărui nume este trecut pe bilet, poate justifica existenţa unei rute, a unor date de călătorie, a unui număr de bilet sau a unui cod de confirmare, pe baza cărora, va putea să călătorească.

 

Biletul electronic de avion (ET sau e-ticket) conţine datele înscrise anterior pe biletul de hîrtie, în format electronic. Singurul act de care aveţi nevoie este chitanţa itinerarului ce confirmă detaliile biletului pe care l-aţi cumpărat, ca de exemplu numărul zborului, ora plecării, destinaţia, numărul biletului şi informaţii în ceea ce priveşte aeroportul. În timpul călătoriilor, trebuie să aveţi în permanenţă la dumneavoastră chitanţa itinerarului pentru a o putea prezenta angajaţilor aeroportului.
- Clasă/tip/tarif

 

Rezervarea/procurarea biletelor avia
- Sfaturi Utile
- www.airport.md
- www.explore.md/ro
- www.ebookers.com
 

Sursa: VIZA.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.