AMBASADA GERMANIEI LA CHIȘINĂU CAUTĂ UN PRODUCĂTOR CU ECHIPĂ DE FILMAT

08.09.2014
Foto: ntv.ru

Ambasada Germaniei la Chişinău susţine în acest an asociaţia „Dreptul la viaţă“ în echiparea unei albinării pentru elevele şi elevii şcolii internat din Cărpineni, r. Hînceşti. Mica albinărie va oferi unor elevi posibilitatea, ca aceştia să devină în viitor apicultori. Ambasada germană a achitat achiziţionarea stupilor, fagurilor, a unei maşini centrifuge şi a echipamentului de protecţie. Şi populaţia locală şi-a adus contribuţia. Proprietarul unei albinării locale a donat proiectului 50 familii de albini şi va avea grijă de procedurile tehnice.

 

Deoarece în spatele unei acţiuni mici se ascunde o idee creativă şi inedită, ambasada doreşte să prezinte acest proiect într-un mod deosebit în cadrul campaniilor sale de promovare. Pentru aceasta trebuie să se filmeze un spot video (de circa 10 până la 15 minute) care va putea fi vizualizat pe pagina de internet şi rețelele de socializare.

 

Din acest motiv ambasada caută un producător cu echipă de filmat.

 

Persoanele interesate sînt rugate să expedieze în adresa Secţiei presă a ambasadei un exemplu de film făcut de dumneavoastră (un spot video, un film scurt pe DVD), scrisori de referinţă precum şi o scrisoare de prezentare în care ne comunicaţi experienţa pe care o aveţi şi care ar fi onorariul solicitat de dumneavoastră. De asemenea se recomandă să faceți primele propuneri privind elaborarea spotului. Pentru crearea spotului se va încheia un contract de prestare a serviciilor (un contract de colaborare de lungă durată nu este posibil).

 

Dosarele de candidare pot fi depuse personal sau expediate prin poştă la adresa: Ambasada Republicii Federale Germania, Secţia presă, str. Maria Cebotari 35, 2012 Chișinău. Prin expedierea mostrelor de film dumneavoastră declaraţi pe proprie răspundere că acestea sînt făcute de dumneavoastră. Ambasada nu poate expedia confirmarea primirii dosarului. Ambasada va contacta exclusiv doar candidaţii care vor fi trece în etapa următoare.

 

Sînt binevenite şi dosare de candidare din partea studenţilor, care studiază, de exemplu, specialitatea producerea filmelor.

 

Sursa: chisinau.diplo.de

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.