BILETELE LA TRENURILE SPANIOLE DE MARE VITEZĂ SE VOR IEFTINI

07.02.2013
Foto: aviastar.org

Căile Ferate din Spania (RENFE) au anunţat reduceri de tarife pentru trenurile de mare viteză AVE. Prețurile standard extrem de ridicate (disponibile în orice moment) vor fi reduse cu 11% - în special, biletul pentru călătoria cu clasa a II între Madrid și Barcelona cu durata de 2,5-3 ore va costa 106 de euro, în loc de 119 euro cît costă în prezent. Au fost promise reduceri şi pentru tarifele promoționale, care sînt disponibile doar cu cîteva săptămîni înainte de călătorie, informează propriul corespondent al Travel.ru.


În prezent, prețul minim al unui asemenea bilet pe ruta Madrid - Barcelona este de 48 de euro (pentru cele mai rapide curse - 57 de euro), în plus, trebuie să menţionăm, că bilete cu preț redus nu se vînd nici pe departe pentru toate trenurile. După reformă tarifele promoționale vor fi accesibile la mai multe categorii de preț - cu un discount de la 30% pînă la 70% de la preţul standard. Astfel, cel mai ieftin bilet între marile oraşe ale Spaniei va costa 32 de euro. Trebuie, însă, să vă reamintim, că biletele promoționale nu pot fi schimbate și că le puteţi restitui doar achitînd o amendă mare.


Pentru ruta de la Madrid spre Valencia un asemenea bilet cumpărat din timp va costa de la 22 euro, din Valencia în Sevilia - de la 28 euro. Lucrătorii feroviari au promis, de asemenea, să crească numărul locurilor cu reducere în fiecare tren. Bilete cu tarife noi vor fi disponibile în vînzare din 8 februarie. Celelalte tarife a căilor ferate spaniole, inclusiv şi la trenurile regionale de mare viteză Avant, nu se vor modifica.


Sursa: travel.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.