CANADA A ÎNCEPUT SĂ ELIBEREZE VIZE START-UP

12.04.2013
Foto: ning.com

Din data de 1 aprilie, Canada, a început eliberarea vizelor antreprenorilor străini pentru start-up-uri. Pentru a o obţine, candidatul trebuie să primească "avizul pozitiv" nu numai de la autoritățile imigraţionale ale țării, dar și de la potențialii investitori. În schimb acele persoane ale căror business-idei vor fi promițătoare, li se va acorda viza de reşedinţă permanentă.


Noul program de vize (Start-up Visa Program) pentru oamenii de afaceri străini a intrat în vigoare în Canada din data de 1 aprilie. Solicitantul de viză de tip start-up trebuie să se asigure că va primi susţinere de la potențialii investitori. În cazul în care oamenii de afaceri consideră idea sau proectul promițătoare spre a fi realizate pe teritoriul canadian și decid să participe la realizarea proectului, în acest caz antreprenorul va primi viza de rezident permanent din partea autorităților de imigrare. Trebuie menționat faptul că, chiar dacă antreprenorul va avea ghinion şi afacerea va eșua, viza nu i se va retrage.


Ministrul Cetateniei şi Imigraţiei din Canada, Jason Kenney, a declarat că viza de tip nou va ajuta la atragerea întreprinzătorilor cu inițiativă în Canada, care vor fi capabili să propună și să implementeze proiecte de afaceri inovatoare, contribuind astfel la dezvoltarea economiei și la crearea noilor locuri de muncă în noua lor patrie. În primul an de funcţionare a programului, Canada este pregătită să ofere 2750 de vize de acest fel.


Informațiile despre condițiile de obţine a vizei canadiene le puteţi afla, accesînd portalul web viza.md.

 

Sursa: visa4.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.