CEL MAI BUN HOTEL DIN EUROPA

Foto: glamour.es

Hotelul de cinci stele "El Gran Hotel Atlantis Bahía Real 5 * Gran Lujo", situat pe insula Fuerteventura (Insulele Canare), în această săptămînă a cîștigat competiția "Premiul de excelență" și s-a învrednicit de titlul "Cel mai bun hotel din Europa 2013" la nominalizarea "Hotel situat lîngă mare”. Premiul a fost instituit de legendara publicație britanică ”Conde Nast Yohansens”.

 

Hotelul și-a depășit rapid rivalii din nominalizare, primind cea mai mare recunoaștere la votul on-line, precum și potrivit rezultatelor anchetelor efectuate printre clienți la calitatea serviciilor. Asupra acestei forme de vot, care include aprecierile din partea utilizatorilor de internet, dar și a clienților înșiși, a insistat conducerea publicației.

 

Hotelul se află aproape de plajele din Corralejo, în interiorul unei oaze naturale cu vedere spre Insula Lobos. "Gran Hotel Atlantis Bahía Real" prestează servicii de lux, dispunînd de un centru spa "Bahía Vita", care acoperă trei mii de metri pătrați și oferă tratamente exclusiviste. Hotelul are cinci restaurante, dintre care unul – "Cúpula de Carles Gaig" – este cîștigător al unei stele Michelin.

 

Sursaespanarusa.com
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.