CELE MAI BUNE HOTELURI PE PLAJĂ DIN LUME

28.06.2013
Foto: ola.ua

One & Only Reethi Rah, Maldive

Oceanu lIndian, 12 plaje cu nisip, ce se întind pe o suprafaţă de 6 km

Acest hotel se află pe Maldive. Fondatorii hotelului s-o fi gîndit, probabil, căpe teritoriul insulei e puţin nisip pentru a crea cel mai bun hotel pe plajă din lume și au mai adus o jumătate de milion de nisip de corali. Astfel, ei au mărit suprafaţa uscatului de 4 ori. În Maldive o atenție deosebită se acordă curățeniei plajelor. Zilnic plaja hotelului One & Only Reethi Raheste curăţată de gunoaiele acumulate pe parcursul întregii zile. Hotelul dispune de 130 de vile. 98 vile sînt izolate una de cealaltă cu palmieri și alte plante tropicale. Plaja însă este comună. Restul celor 32 de vile sînt situate în ocean pe picioroange. Puteți ieși din cameră și sări direct în apă.

 

Sf.Regis Resort, Bora Bora, Polinezia Franceză
Oceanul Indian, lungimea plajei: circa 2 km

Paradis pe Pămînt există și acesta se află pe insula ‒ Bora Bora.Tot acolo se află, de asemenea, și cel mai bun hotel din Polinezia Franceză ‒ Sf. Regis Resort, Bora Bora. Costurile de construcție pentru fiecare vilă s-au ridicat pentru fondatori la 1 milion de dolari, iarvile de acest fel sînt 92 în complex. Toți acei care s-au odihnit acolo spun într-un glas, că acest hotel este cel mai bun din regiune. Privit de sus hotelul aminteşte scheletul unui animal mare, iar pe pămînt e ‒ o grădină tropicală, în care au fost amplasate pitoresc vile imaculate cu grădini şi apă turcoaz. Demn de remarcat este aici şi divertismentul. De exemplu, puteți vedea cum sînt hrăniţi rechinii sau să faceţi comandă de un jeep safari ca să vă plimbaţi pe plajele albe ca zăpada. Puteți înota atît în lagună, cît şi în ocean.

 

Copacabana Palace Hotel, Rio de Janeiro, Brazilia
Oceanul Atlantic, lungimea plajei: 5 km

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai cunoscute plaje din lume. Aici îl puteţi întîlni pe Tom Cruise sau Clive Owen, "Rolling Stones" şi Rod Stewart îşi adună aici fanii. Pe această plaja este situat, de asemenea, unul dintre cele mai faimoase hoteluri din America Latină ‒ Copacabana Palace Hotel. La vremea lor aici s-au odihnit multe celebrități.

 

Insulele Turks și Caicos
Marea Caraibelor, lungimea plajei: circa 1 km

În bazinul Caraibelor sînt multe plaje frumoase şi demne de atenţia dvs. Premii însă a obţinut insula Providencialescu plajele ei albe. Anul acesta, plajele insulei au cîștigat la categoria "cel mai bun hotel familial". Oaspeții se distrează făcînd scufundări și snorkelling. Hotelul Parrot Cay are o plajă aproape sălbatică. Hotelul însă nu este mare, fiind decorat în stilul Caraibelor.

 

Ambassador In Paradise Resort, Filipine
Marea Sulu, lungimea plajei: 5 km

În Filipine se află insula Boracay. Insula este renumită pentru plajele sale de nisip alb. Nisipul de acolo seamănă cu făina, e la fel de alb și fin. Acesta mai are încă o caracteristică specifică ‒ chiar și în cele mai caniculare zile, nisipul nu se încălzeşte. De asemenea, acolo puteți găsi o mulțime de scoici, localnicii confecţionează din ele diverse suveniruri şi bijuterii. Hotelul Ambassador In Paradise Resort deţine în proprietate o parte din această plajă.

 

 

Mandarin Oriental, Sanya, China
Marea Chinei de Sud, lungimea plajei: circa 1 km

Oraşul Sanyaeste situat în China, la aceeași latitudine cu insula Hawai. Este unul dintre locurile cu clima cea mai caldă şi mai potrivită pentru odihnă din China. Mandarin Oriental Hotel are o plajă privată ‒ Coral Bay. O trăsătură distinctivă a acestei plaje este faptul, că e înconjurată de palmieri și formațiuni stîncoase, care protejează plaja de lumea exterioară. Puteți admira, de asemenea, frumosul recif de corali. Hotelul dispune de 296 camere, fiecare fiind decorată cu lemn natural și țesături colorate. Fiecare cameră are vedere spre mare. Infrastructura hotelul permite să vă odihniţi bine.

 

Amanpuri, Phuket
Marea Andaman, lungimea plajei: circa 2 km

Phuket – este locul potrivit pentru o evadare romantică și nu numai! Aman Resort este înconjurat de plantații de palmieri, de plaja cu nisip alb și Marea Andaman. Oaspeții hotelului pot alege să stea într-una dintre cele 72 de vile. Unele dintre vile au la dispoziție o piscină privată. Acelora care preferă să îmbine odihna activă cu cea pasivă hotelul le va plăcea. Puteți folosi barca hotelului ca să plecaţi în căutarea aventurilor pe insula Phi Phi sau pur și simplu să vă scufundaţi cu masca în preajma hotelului. Aveţi, de asemenea, posibilitatea să practicaţi windsurfing-ul și navigația cu vele.

Sursa: ola.ua

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.