CHIȘINĂUL TREBUIE DEZVOLTAT AȘA CUM A FĂCUT-O KARL SCHMIDT

07.05.2015
Chișinăul trebuie dezvoltat așa cum a făcut-o Karl Schmidt
Foto: noi.md

Candidatul la postul de primar general al capitalei din partea PCRM, Vasile Chirtoca, a enumerat prioritățile pe care se va baza în gestiunea capitalei. În seara zilei de miercuri, 6 mai, Chirtoca a vizitat ședința Clubului de presă „Rezonanța socială”, relatează NOI.md.

 

„Îmi place mult Karl Schmidt. Acest om, timp de 26 ani, a deținut postul de primar al Chișinăului, din 1877 pînă în 1903. El a făcut foarte multe pentru oraș. Și a făcut aceste lucruri dezinteresat, deoarece a iubit orașul nostru. El se bucura de proiectele realizate. Cred că ne asemănăm”, a mărturisit Vasile Chirtoca, intervievat de NOI.md.

 

Vasile Chirtoca a mai reamintit că, în urmă cu un an, din inițiativa cetățenilor neindiferenți, la Chișinău a fost inaugurat monumentul lui Karl Schmidt.

 

Credoul principal al candidatului la postul de primar general Vasile Chirtoca va fi renunțarea la orice politică, în afară de cea a orașului: „Nu voi face politică, aceasta a fost una dintre condițiile mele atunci cînd mi-am dat acordul de a candida la postul de primar general”, a afirmat Chirtoca.

 

În ansamblu prioritățile potențialului primar general Vasile Chirtoca țin de punerea la punct a administrării orașului, îmbunătățirea infrastructurii transportului și programele sociale: „Îmi iubesc foarte mult orașul. Însă sînt nevoit să constat că acum la Chișinău nu se hotărăște nici o problemă. Totodată, este evident că toate problemele orașului pot fi soluționate repede și eu știu cum să fac acest lucru”, a specificat Chirtoca.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.