CLASAMENTUL HOTELURILOR CARE AU DEVENIT FAIMOASE DATORITĂ FANTOMELOR

Foto: squidoo.com

În ajunul zilei de Halloween, mulți locuitori din Marea Britanie, Statele Unite și mai multe țări europene sînt mult mai interesați de fantome și se gîndesc despre cum și unde să-și petreacă această zi. Anume pentru astfel de amatori de aventuri experții au întocmit lista hotelurilor lumii, unde această zi poate fi o experiență de neuitat. S-a dovedit că în lume există un număr mare de hoteluri, personalul cărora este gata să spună povești de groază. În aceste hoteluri, potrivit persoanelor deosebit de superstițioase, s-ar putea întîlni accidental cu o fantomă.

 

Hotelul «Stanley Hotel» este situat în statul american Colorado. Într-una din camerele acestui hotel, Stephen King a scris celebrul roman "The Shining". Unii vizitatori văd în camerele acestui hotel fantoma menajerei Elizabeth Wilson, care, la începutul secolului trecut, era mai să moară de la o explozie de gaz.

 

Pentru călătorii care încearcă să pătrundă în misterul fenomenelor paranormale, personalul «Stanley Hotel» organizează întîlniri cu experți și vînătoare de fantome.

 

În ajunul zilei de Halloween, în New York, se oferă un număr mare de excursii cu subiecte specifice. Ghizii le spun turiștilor unde pot fi găsite fantome și le fac cunoștință călătorilor cu dispozitive de vînat fantome.


Sursa: prohotel.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.