COPII ÎN VÎRSTĂ DE PÎNĂ LA 12 ANI SE VOR PUTEA ODIHNI ÎN DUBAI GRATIS

28.05.2012
Foto: citypictures.net/

Agenţiile de turism demult au început să promoveze EAU ca pe un tărîm senzaţional de contraste. Există şi adevăr în acest clişeu: munţi, plaje, deşerturi, oaze, curse de cămile şi pieţe de beduini, toate îngrămădite într-o zonă relativ mică. Legendarele magazine scutite de taxe vamale sînt umbrite de faptul că nu mai poţi găsi mărfuri cu adevărat ieftine, din cauza inflaţiei mari din Emirate.

 

Dubai este una dintre cele mai populare destinaţii turistice, fiind unul dintre cele mai mari centre comerciale, finaciare şi turistice din Orientul Apropiat, tempoul dezvoltării căruia este comparabil cu cel al Shanghaiului.


O veste bună pentru turişti este faptul că din 20 mai curent copiii cu vîrsta de pînă la 12 ani se vor putea odihni în Dubai absolut gratuit. Acest lucru a devenit posibil datorită acţiunii companiei „Do more in Dubai”, doi copii, vîrsta cărora nu depăşeşte 12 ani, se vor putea odihni gratuit în Dubai, fiind însoţiţi de doi adulţi. În plus, la respectarea condiţiilor respective, compania va achita 50% din costul biletelor de avion ale copiilor, pentru o cursă a companiei aeriene Emirates. Mai mult ca atît, promoţia permite copiilor în vîrstă de pînă la 12 ani să viziteze gratuit parcurile acvatice şi atracţiile locale, informează tursvodka.ru. Oferta este activă pînă la 30 septembrie curent.


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.