CUM GĂSEȘTI DE LUCRU ÎN GERMANIA

12.08.2016
Foto: ntv.ru

Cele mai importante oferte de locuri de muncă în Germania!

 

Căutați un job corespunzător în Germania? Aici vă punem la dispoziție cele mai importante pagini web pentru oferte de locuri de muncă și pentru căutarea unui job.

 

Următoarele oferte vă oferă anunțuri oficiale de locuri de muncă:

  -Portalul Guvernului german pentru personal specializat din străinătate, vă oferă prin bursa locurilor de muncă, oferte de locuri de muncă în mod specific în profesiile pentru care există un deficit în ceea ce privește forța de muncă în Germania.

 

  -Prin bursa locurilor de muncă a Agenției Federale pentru Ocuparea Forței de Muncă veți găsi numeroase oferte de locuri de muncă în Germania.

 

-  Portalul EURES, al Serviciului European de Ocupare a Forţei de Muncă din cadrul Comisiei Europene, oferă căutarea de locuri de muncă și a ofertelor de formare profesională și în Germania.

 

Locurile de formare profesională disponibile în serviciul public și informații despre această tematică găsiți pe pagina wir sind bund.

 

Informații suplimentare de folos pe tema căutării unui job găsiți pe portalul Serviciului de plasare a forței de muncă din străinătate (ZAV): de exemplu îndrumări despre utilizarea cu succes a bursei de locuri de muncă a Agenției Federale pentru Ocuparea Forței de Muncă, în mai multe limbi.

 

Multe întreprinderi publică anunțurile lor de oferte de locuri de muncă în bursa de locuri de muncă online. O viziune bună de ansamblu asupra burselor de locuri de muncă din Germania, veți găsi pe portalul Agenției Federale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la rubrica Allgemeine Stellenbörsen (Bursa generală a locurilor de muncă).

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.