CUM POȚI PRIMI ÎN 2 SĂPTĂMÎNI 150 DE OFERTE DE LUCRU

07.02.2017
Cum poți primi în 2 săptămîni 150 de oferte de lucru din partea angajatorilor
 

Pe 17 ianuarie locuitoarea Kievului Alisa Abasov a postat pe pagina sa de pe "Facebook" un anunț de căutare a unui post de muncă. Pe parcursul a 24 de ore, postul ei a adunat aproximativ două mii de like-uri și repost-uri. Domnișoara a primit mai mult de 150 de oferte de muncă.


Alisa Abasov a povestit cum a reușit în doar două săptămîni să primească mai mult de 150 de oferte de muncă de la angajatori.


"Găsesc ușor limbă comună cu cei mai diferiți oameni. Mă iubesc copii, pensionarii, nonconformiștii, tineretul creativ, mamele în concediu de maternitate, bărbații severi în costume, homosexualii, lesbienele și bisexualii. Sînt gata să fac totul și chiar mai mult, dacă voi ști că acest lucru va aduce beneficii reale companiei sau persoanei pentru care lucrez. Învăț rapid, mă acomodez repede, încep orice cu ușurință, sînt ageră, rezistentă, analizez bine situația.


Adoptînd înțelepciunea femeilor evreice, mi-am făcut un carnet de note cu contacte utile și sfaturi pentru toate ocaziile din viață. Eu vă voi ajuta cu căutarea unui medic veterinar pentru tarantula dumneavoastră Goșa sau a căpșunilor proaspete în februarie pentru soția însărcinată a prietenei verișoarei de a doua a unui client important. Rădăcinile mele orientale îmi permit să tac din gură la timp și să rostesc cu sentiment "Da, maestre", atunci cînd șeful nu este în dușii cei buni.


Dacă este necesar ,mă transform în Doamna Abasov. Doar sarcini tehnice concrete, respect pentru munca altora și mult calm. Am experiență în vînzarea cu ridicata și cu amănuntul, am lucrat contabil, copywriter, content-manager și chiar bonă. Am avut propriul internet-magazin.


Știu cum este construită publicitate contextuală, cunosc algoritmul de promovare pe rețelele de socializare și un pic despre crearea site-ului, cunosc programul 1C, Photoshop, Word, Excel, Google-documente.


Știu să-mi organizez în mod eficient ziua. Nu-mi place să pierd timpul în zadar. Nivelul englezei: înțeleg fără probleme ce spun străinii, ei mă înțeleg pe mine. Posed ucraineana, ceea ce nu e de mirare.
Date biografice: m-am născut și am crescut la Kiev.


Cunosc cele mai confortabile colțuri ale orașului, unde te poți ascunde de mulțime, știu ce să le arăt vizitatorilor, unde puteți să mîncați și să beți din suflet.


25 de ani. Sînt tînără și plin de energie. Am un fiu de 6 ani. Aceasta e tocmai acea vîrstă cînd poate rămîne fără probleme cu bone și bunici, se îmbolnăvește rareori și nu trebuie să-mi fac griji cu privire la examenele lui de absolvire și căsătoria nereușită.


Extra Bonus: Știu să merg călare. Am talentul să aleg tot ce mai bun. Scriu bine.


De aceea, vă va fi foarte plăcut să citiți ce lucru nou de mai mare dragul am. Cunosc 4 cuvinte în franceză și 2 în limba germană (în afară de cifre). Fotografiez astfel cărămida, încît oamenii o confundă cu o bucată de carne sau Tiramisu. Vă mulțumesc pentru repost-uri și vă ofer îmbrățișări la întîlnire.


Mi-au fost făcute 150 oferte de locuri de muncă, am fost la 20 de interviuri. Ca urmare, am ales să lucrez în cadrul Proiectul "Săptămînile restaurantelor". Nu am mai lucrat în acest domeniu, dar atîta timp cît am avut o alegere, am decis să mă concentreze asupra unui serviciu într-un domeniu absolut nou pentru mine", povestește Alice.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.