DIFICULTĂȚILE CU CARE SE CONFRUNTĂ MOLDOVENII LA SOLICITAREA VIZELOR BRITANICE

19.05.2014
Foto: rt.com

Pentru acei carese confruntă cu dificultăți la aplicarea documentelor la Centrul de Vize al Marii Britanii, reprezentat în Republica Moldova de Compania Teleperformance, portalul VIZA.md recomandă următoarele:

 

- a depune pachetul de documente pentru viză cît mai curînd posibil, înainte de data plecării și să nu faceţi cheltuieli nerambursabile, pînă cînd nu veți afla despre decizia luată cu privire la cererea de viză;

- solicitanţii care doresc săafle care e statutul cererii lor de viză, pot să apeleze la Serviciul Informaţional Internațional cu plată al Centrului de Vize şi Imigrare al Marii Britanii (UKVI) la telefonul: 8 800 707 2948 sau 00 44 1243 218 151. Costul 1 minut ‒ £ 1.37. O altă posibilitate de a afla despre soarta cererii dvs. e să scrieţi o scrisoare la asresa electronică: ukvisafeedback@tpcontact.co.uk, unde să indicaţi numele şi prenumele solicitantului de viză, numărul pașaportului, data de naștere și numărul cererii de viză, care începe cu GWF.

-solicitanții care au depus documentele pot verifica, de asemenea, dacă pașaportul a ajun  la Centrul de Vize on-line pe site-ul:  http://www.tpcontact.co.uk/.

Pentru aceasta:

 

1. Intraţi pe site-ulhttp://www.tpcontact.co.uk/ sub loghinul solicitantului
2. Faceți click pe "Passport returned on dd/mm/yyyy"
3. Puteţi găsiţi paşaportul necesar după numărul cererii, tastînd Ctrl + F .

 

Vă reamintim cădin 27.03.2014 solicitanții de vize pentru Marea Britanie pot apela la Biroul Companiei «Teleperformance», aflat: or. Chişinău, str.Bender, 49/3, oficiul 5. Agenţia Marii Britanii ce se ocupă de vize şi imigraţie a încredinţat Companiei LLC „Teleperformance” să devină mediator în procesul de examinare a cererilor de viză. Detalii aflaţi AICI.

 

Preferabil, să comunicaţi despre dificultățile cu care vă confruntaţi în procesul de  solicitare a vizelor britanice la Call Center-ul MAEIE al Republicii Moldova.

Call Center
din Moldova - 080090990 (apel gratuit)
din străinătate - +373 22690990
E-mail: callcenter@mfa.md


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.