DORIȚI SĂ FACEŢI CARIERĂ ÎN CADRUL SECRETARIATULUI ONU? AFLAȚI MAI MULT DESPRE OFERTELE EXISTENTE!

16.07.2013
Foto: esil-sedi.eu

Oficiul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Managementul Resurselor Umane (OHRM) a anunţat demararea procedurii de înregistrare pentru concursul Organizaţiei Naţiunilor Unite de selectare a tinerilor profesionişti din Republica Moldova în contextul iniţiativei Young Professional Programe (YPP).

 

Programul YPP al Organizaţiei Naţiunilor Unite oferă posibilitatea tinerilor specialişti de înaltă calificare, cu vîrstă de pînă la 32 de ani, să înceapă o carieră internaţională de funcţionar în cadrul Secretariatului ONU, la oficiul central de la New York sau oficiile afiliate (Geneva, Viena, Nairobi ş.a.).

 

Domeniile eligibile pentru ediţia anului 2013 sînt: afaceri juridice, informare publică, statistică, administrare, finanţe.

 

Persoanele interesate de participarea la concurs se vor putea înregistra, individual, prin intermediul portalului https://careers.un.org/lbw/Home.aspx (compartimentul Young Professional Programe), pînă la data 2 august 2013, pentru domeniile afaceri juridice, informare publică şi statistică şi pînă la data 5 septembrie 2013, pentru domeniile administrare şi finanţe.

 

Informaţii suplimentare privind criteriile de eligibilitate, procedura de înregistrare a candidaţilor, precum şi procesul de pregătire şi desfăşurare a concursului, pot fi vizualizate aici.

Sursa: mfa.gov.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.