ESTE OARE POTRIVITĂ SPECIALITATEA DVS. PENTRU MIGRARE PROFESIONALĂ ÎN AUSTRALIA

10.06.2014
Foto: viza.md

Australia are nevoie de mai mulţi bucătari profesionişti pentru a face față numărului tot mai mare de turiști și de a satisface cerererea acestora în domeniul alimentaţiei publice (restaurant/hotel) și turismului. Guvernul ţării nu intenționează să se limiteze la australieni, ci va atrage bucătari-şefi din străinătate.

 

Deja în luna iulie bucătarii-şefi, zidarii și faianțarii vor fi adăugaţi în Skilled Occupations List – lista profesiilor, solicitate în Australia, conform căreia puteți verifica dacă specialitatea dvs. este potrivită pentru migrare profesională în Australia. Astfel, guvernul ţării dă posibilitatea reprezentanților acestor profesii să obțină o viză necesară pentru intrarea în ţară, lucru și trai. Aceasta a fost declaraţia ministrului Muncii și a Investițiilor din Australia, Andrew Robb.

 

Potrivit ministrului, cele mai mari reţele hoteliere din Australia, inclusiv cele internaționale, sînt foarte cointeresate în dezvoltarea sectoarelor hotelier și cel al turismului. Drept consecință, pentru lucru lor le sînt necesari specialiştiicu cu profilul corespunzător. O creştere similară a activităţii este așteptată şi în industria construcțiilor.

 

"Australia trebuie să se asigure că în țara este forța de muncă necesară", a adăugat ministrul.

 

Lista profesiilor solicitate în Australia, publicată pe site-ul oficial al Departamentului de Imigrare și Cetățenie a țării, include mai mult de 200 profesii. Printre acestea se numără: medici, ingineri, medici-veterinari, arhitecţi, profesori, asistente medicale și specialiști în domeniul comerțului.

 

Condițiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate AICI.

 

 

 

 

 

 

Sursa: Visa4.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.