(FOTO) CONSULII ONORIFICI AI RM S-AU REUNIT LA VARȘOVIA

01.02.2017
Consulii onorifici ai RM s-au reunit la Varșovia
 

Pe 30 ianuarie curent, la sediul Ambasadei RM la Varşovia, a avut loc o reuniune a consulilor onorifici ai RM în RP, cu sediul la Lodz, Bialystok, Torun, Elblag, Katowice şi Lublin.


O astfel de reuniune a fost organizată în premieră şi a oferit prilejul, pentru toţi consulii onorifici ai ţării noastre în diverse regiuni poloneze, de a discuta cu angajații Ambasadei diferite subiecte actuale și de interes comun, cu accentul pe o cît mai bună reprezentare a ţării noastre în Polonia, prin diverse acţiuni de promovare.

 

Au fost evaluate situaţia actuală politică, socială şi economică din RM, priorităţile politicii externe, precum şi perspectivele de dezvoltare continuă a cooperării moldo-polone în diverse domenii.

 

Totodată, s-au abordat problemele cele mai stringente cu care se confruntă cetăţenii ţării noastre aflaţi în Polonia şi modalităţile de oferire a asistenţei necesare.

 

Consulii onorifici au expus succint planurile de activitate pentru anul curent, mai ales, în contextul celebrării, în acest an, a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-polone.

Lista consulatelor onorifice moldovenești, precum și alte informații utile la subiect pot fi vizualizate AICI

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.