(FOTO) PROGRAMAREA CU PLATĂ ȘI GRATUITĂ A MOLDOVENILOR LA AMBASADA ITALIEI DIN CHIŞINĂU

31.03.2014
Foto: viza.md

În prezent, cetățenii din Republica Moldova au două posibilități de a se programala Ambasada Italiei pentru a depune actele pentru viză:

 

1. PROGRAMARE prin poșta electronică (serviciu gratuit)

Pentru a Va efectua o programare prin poșta electronică, сetățenii RepubliciiMoldova urmează să expedieze un e-mail la adresa chisinau.visti@esteri.it cu urmatoarele date: 1. Nume, prenume; 2. data, luna, anul naşterii; 3. Seria paşaportului; 4. tipul vizei solicitate; 5. data plecării; 6. număr de telefon de contact.

 

De regulă, programarea făcută prin e-mail, prevede examinarea documentelor timp de 7 (şapte) zile calendaristice. Documentele se depun, ulterior programării, la ghişeele Consulatului Italiei, de la 10.00 pina la 15.00 (pauza de masa - 13.00-14.00). Mesajul electronic de răspuns (e-mail) al Ambasadei, urmează să fie scos la tipar și prezentat în ziua depunerii actelor împreună cu copia buletinului de identitate. Astfel, aceasta va servi drept dovada de programare care va fi anexată la setul de documente.

 

2. PROGRAMARE prin telefon (serviciu cu plată)

Pentru a efectua o programare prin telefon, solicitanții urmează să țină cont că acest serviciu de programare este CU PLATĂ fiind accesibil de la orice rețea telefonică cu plată la următoarele numere: 1505 – din Moldova și 899 033 110 – din Italia.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.