(FOTO, VIDEO) REPREZENTAREA DEMNĂ A DIASPOREI MOLDOVENEȘTI LA «FESTA DEI POPOLI 2016»

16.05.2016
Foto: facebook.com

La 15 mai Republica Moldova a fost reprezentată la cea de-a XXV-ea ediție a ,,Sărbătorii Popoarelor’’, organizată anual în Piaţa San Giovanni in Laterano din Roma.


Participarea la eveniment, prilejuită de cea de-a XXV-a aniversare a Independenței Republicii Moldova, a fost organizată împreună cu reprezentanții comunității moldovenilor din Regiunea Lazio, cu Agenția Turismului și Oficiul Național al Viei și Vinului.


Standul Republicii Moldova a fost amenajat în forma unui beci, unde a fost expusă producția vinicolă autohtonă, mozaica în lemn de măslin a lui Veaceslav Codreanu, enogramele lui Vasile Botnaru, obiecte de artizanat și materiale promoționale.


Numeroșii vizitatori au putut primi informaţii despre principalele destinații şi produse promovate. Componenta artistică a fost reprezentată de Grupul „Geeskoff” cu Efim Olan, care a interpretat piese celebre ale autorilor moldoveni.


Ediția din acest an a Sărbătorii Popoarelor i-a reunit pe reprezentanții principalelor comunități străine din Lazio, fiind o platformă importantă de promovare a dialogului, a culturilor și tradițiilor diverselor popoare.

 

Sursa: Aster Club

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.