FUNDAȚIA ECODAVA A ORGANIZAT O ACȚIUNE ECOLOGICĂ ÎN SÎMBĂTA CURATĂ

23.04.2022

 

 

Zeci de tineri, voluntari ai Fundației pentru Dezvoltare Ecologică ECODAVA din Republica Moldova au participat astăzi, sîmbătă 23 aprilie, la o acțiune ecologică în apropierea nemijlocită a orașului Chișinău.

„Ne aflăm într-o zonă des vizitată de oameni în scopuri de recreere, de aici se deschide o frumoasă belvedere, unicală în felul său, iar precum nu există suficientă cultură, unii oameni aruncă gunoi pe jos. Am venit deci să curățim această zonă, dar și să atragem atenția celor care vizitează zona, să fie mai precauți și grijulii. Este al treilea an cînd venim aici, și atestăm o tendință pozitivă... gunoi este mai puțin pe an ce trece, deci facem o faptă bună iar oamenii devin mai responsabili”, a spus Dumitru Roibu, Președintele ECODAVA.

„Este o inițiativă bună, iar noi pe de o parte socializăm, ne petrecem timpul interesant, dar și util, deoarece contribuim la îmbunătățirea mediului ambiant și la promovarea acestuia în rîndul societății”, a declarat un tînăr voluntar.

Fundația ECODAVA este o organizație apolitică și non-profit din Republica Moldova, care are drept scop dezvoltarea ecologică a țării noastre, educarea societății în spirit ecologic, precum și sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele de mediu.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.