MOLDOVA ŞI EMIRATELE ARABE UNITE INTENŢIONEAZĂ SĂ LANSEZE CURSE AERIENE DIRECTE ÎNTRE CELE DOUĂ ŢĂRI

05.02.2012
Foto: noi.md

Moldova şi Emiratele Arabe Unite intenţionează să semneze un Acord bilateral privind serviciile aeriene, care va crea condiţii pentru efectuarea zborurilor directe între cele două ţări.

 

Potrivit informaţiilor oferite NOI.md de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, cu această propunere de a semna documentul în cauză a venit ambasadorul EAU în România şi Moldova, Yacoub Yousef Hassan Al Hosni, în cadrul unei întrevederi cu şeful ministerului de resort Anatol Şalaru.

 

El a menţionat că Emiratele Arabe Unite mizează pe relaţii de colaborare în domeniul economic, Republica Moldova constituind o opţiune încă neexplorată pe deplin de investitorii din E.A.U., iar deschiderea unei curse aeriene directe va contribui la extinderea relaţiilor comercial-economice.

 

La rîndul său, Anatol Şalaru a declarat că ţările arabe sînt o destinaţie ce prezintă un interes deosebit pentru moldoveni, subliniind deschiderea ministerului spre o colaborare în acest sens.

 

Părţile au convenit să creeze un grup de lucru din care vor face parte experţii ambelor state şi care urmează să se întrunească într-o şedinţă, în scurt timp, pentru a demara negocierile pe marginea Acordului privind serviciile aeriene.
 

Sursa: noi.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.