REVELIONUL PE INSULA MADEIRA

09.12.2013
Foto: ladysview.net

Dacă şi există locuri, unde e celebrată cu adevărat viața, atunci unul dintre acestea se află, cu siguranţă, pe Madeira. La sfîrșitul fiecărui an, aici se sărbătoreşte încheierea încă a unui ciclu de viaţă cu durata de 365 de zile. Tradițiile creștine ale festivităților de Crăciun sînt aici strîns legate de festivitățile de Anul Nou.Pe Madeira au loc diversesărbători etnografic și cu caracter cultural-artistic.

 

Sărbătorile durează întrega lună decembrie şi pînă în Ziua de Bobotează. În aceste zile, Funchal-ul datorită reliefului lui specific, de amfiteatru,se aseamănă cu un uriaş teatru de păpuşi iluminat cu mii de lumini. E o privelişte uimitoare.

 

Cufundaţi-vă în febra cumpărăturilor din Funchal, vizitaţi magazinele locale, în care veți găsi practic totul, de la cele mai renumite produse de la cei mai renumiţi producători mondiali pînă la obiecte de artizanat. Funchal este un adevărat centru comercial în aer liber.

 

În timpul sărbătorilor de iarnă atmosfera de sărbătoare domneşte pe întreaga insulă: la hoteluri, restaurante, baruri, pe străzi. De Revelion cerul de deasupra Funchal-ului este colorat de focuri de artificii multicolore, care durează zece minute. Acesta este, fără îndoială,un început minunat de An Nou, dar și a unei vieţi noi!

 

Condițiilede eliberare a vizelor le puteţi găsi AICI.

 

Sursa: visa4.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.